tirsdag 13. februar 2007

Hei!

:)tom
Hei Runar!
Kjempebra fremstøt når det gjelder nettsider for klubben. Det er en glede å se alle bilder og ikke minst historiene til de forskjellige BB'ne.
SEIL
Nå ligger det flere leverandører av seil ut på sidene ser jeg her! Har vært i kontakt tidligere med leverandører som leverer Elvstrøm seil men da til en pris over kr 20.000. Er det klubben som får så gode tilbud? eller er det variasjon i kvalitet. Tar gjerne imot anbefalinger ang leverandør av nye seil. Skal til å bestille opp noen snart, så jeg henger meg gjerne på en samlebestilling hvis det er flere som trenger nye seil til sommer'n som kommer.

Igjen - kjempebra jobba runar.

N-332
tom j halsør
T: +47 93 49 75 08
http://www.kulp.no/mira
tom@kulp.no
Tuesday, February 13, 2007 - 01:40 PM

1 kommentar:

  1. Seil til BB11
    Hei, Tom!
    Vi i BB11-klubben har ikke inntrykk av at vi får noen særbehandling av seilmakerne. Men det hender at vi får spesielle tilbud som vi sender ut til medlemmene. Gruppebestilling er ofte litt arbeid å få til.
    I løpet av dagen så regner jeg med at tilbudet fra Elvstrøm seil er å finne på BB11-seil i menyen. Elvstrøm har hatt de raskeste seilene de siste årene og i fjor kostet de 8000,- som et tilbud til BB11-medlemmer. Men både North og Gran syr flotte bb11 seil til regatta.

    Runar

    SvarSlett

Send en kommentar på denne nyheten!

BB11 Klubbens blogg. Nytt fra BB11 bloggere:

Lenker

Lenker