tirsdag 10. februar 2009

Vedtektsendringer på generalforsamlingen!

Det var kommet inn noen forslag til endringer av vedtektene til årets generalforsamling. Noen av forslagene fikk støtte av generalforsamlingen og vil bli endret med rett tekst i løpet av kort tid. To av forslagstillerne Steinar Halvorsen og Halvor Poulson kommenteres her:

Steinar Halvorsen forslag om å tillate to ristropper ble etter diskusjon vedtatt slik: Generalforsamlingen gir det nye styret fullmakt til å gi BB11-klassen fritt spillerom når det gjelder ristropper i sesongen 2009. Teksten lyder omtrent "ristropper er tillatt". Man vil høste erfaringer med et prøveår og vil på det grunnlaget kunne fremme et forslag inn til neste års generalforsamling.
Enstemmig vedtatt

Halvor Poulssons forslag om å øke lengden på spristaken til inntil 180 cm ble ikke tatt til følge. Det er kun få år siden dette ble utprøvet i en sesong og man kom fram til at 169 +- 1 cm var det ideelle målet.
Generalforsamlingen gikk enstemmig i mot forslaget.

Halvor Poulsons forslag om å fjerne dregg og dreggtau som en del av fast utstyr ombord ble også avvist. Dette utstyret blir betegnet som sikkerhetsutstyr og generalforsamlingen sluttet seg om å beholde gjeldende vedtekt på dette området.


Styret hadde også kommet med noen innspill og kort fortalt vedtok generalforsamlingen:

Magnetisk kompass blir tillatt (enstemmig)
Rorforlenger er tillatt (d.v.s at det er fri lengde og man kan velge om den skal være teleskopisk) Forslaget ble vedtatt med 12 mot 6 stemmer hvilket er 2/3 dels flertall som er kravet for en vedtektsendring.

Øvrige innspill- bortsett fra noen kosmetiske rettelser ble avvist av generalforsamlingen.
Vi kommer tilbake med de nye fullstendige vedtektene etterhvert.

Vi gjør oppmerksom på at vedtektsendringer skal meldes seilforbundet og at det kan komme innspill/motargumenter derfra, men det er kanskje lite sannsynlig i disse tilfellene.

Runar, sekretær BB11-klubben

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Send en kommentar på denne nyheten!

BB11 Klubbens blogg. Nytt fra BB11 bloggere:

Lenker

Lenker